Last news in Fakti

28 Септември, 2022 18:03 2 199 2

Новите американски собственици на Челси уволниха един от най-старите служители в клуба с обаждане по Zoom

  • челси-
  • тод боули-
  • тиери лорен

Американската политика в британския клуб започва да притеснява местните

Новите американски собственици на Челси уволниха един от най-старите служители в клуба с обаждане по Zoom - 1
Снимка: БГНЕС

Тиери Лорен прекара последни 17 години начело на медицинския екип в Челси, което го превръща в един от най-дълго служилите хора на „Стамфорд Бридж“. Това обаче не попречи на новите американски собственици, за да го уволнят в разговор по Zoom, научихме от спортния кореспондент на L'Equipe - Бруно Констант.

Тод Боули изглежда налага непонятни за европейските стандарти бизнес прийоми в управлението на британския клуб, а това започва да смущава голяма част от почитателите на „лондончани“, които свикнаха със съвсем различно поведение на администрацията по времето на Роман Абрамович.

Лорен е считан за един от най-уважаваните физиотерапевти, като в миналото той е част от шампионския екип на френския национален отбор за Световните първенства през 1998 г. и 2014 г., както и за Европейското през 2000 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тоалетна хартия

    8 0 Отговор
    Щом някъде има американци, значи са дошли да.мародерстват...Американците са от семка на разбойници,пирати, затворници и проститутки. Ако засееш круша, няма да се ””родят”” сливи....