Last news in Fakti

29 Септември, 2022 15:33 814 0

Арсенал губи един от плеймейкърите си до края на годината

  • емил смит роу-
  • арсенал

„Артилеристите“ запазват кошмарната традиция с травмите на водещите си фигури

Арсенал губи един от плеймейкърите си до края на годината - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал няма да може да разчита на един от двамата си плеймейкъри в лицето на Емил Смит Роу, тъй като юношата на клуба е претърпял операция след проблем в слабините, съобщиха от тима.

Младият талант се контузи, влизайки от резервната скамейка срещу Манчестър Юнайтед на 4 септември и след няколко седмици на надежда, че състоянието му ще се подобри стана ясно, че няма да се размине с хирургическата намеса.

Прогнозите са, че Смит Роу ще отсъства около 2 месеца, което означава, че той няма да е на разположение на Микел Артета до края на календарната година с оглед Световното първенство, което ще се проведе между ноември и декември.

Това оставя „артилеристите“ единствено с Мартин Йодегор за предстоящите дербита с Тотнъм, Ливърпул и Челси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА