Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 19:33 693 0

Операция вади роден национал от сметките за няколко седмици

  • лудогорец-
  • доминик янков

От клуба му са решили, че предстоящият период е подходящ за целта

Операция вади роден национал от сметките за няколко седмици - 1
Снимка: БГНЕС

Плеймейкърът на Лудогорец и националния отбор на България - Доминик Янков, претърпя успешна операция на менискуса, съобщиха от клуба му.

Халфът е изпитвал дискомфорт в движението си от известно време, но надеждата е била, че ще се излекува без хирургическа интервенция, но не би.

Артроскопията ще го лиши от възможността да играе за тима си в рамките на няколко седмици, в които „орлите“ ще гостуват на ХИК Хелзинки в Лига Европа, а в следващия кръг в шампионата приемат ЦСКА. Надеждата е, че Янков ще бъде на разположение за Анте Шимунджа за мача срещу Реал Бетис в Разград на 27 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА