Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 20:36 1 756 1

Румънци шокираха шампиона на България в квалификациите за Шампионската лига

  • хебър-
  • аркада галац-
  • шампионска лига

„Тигрите“ допуснаха загуба с 0:3 в първия си мач

Румънци шокираха шампиона на България в квалификациите за Шампионската лига - 1
Снимка: Shutterstock

Отборът на Хебър Пазарджик допусна тежка загуба с 0:3 у дома в първия квалификационен мач за влизане в групите на Шампионската лига срещу Аркада Галац.

Шампионът на България бе надигран категорично в първия гейм, когато гостите не изпуснаха инициативата нито за миг и затвориха частта при 22:25.

Вторият гейм вървеше съвсем по вкуса на „тигрите“ и те дори натрупаха аванс от 4 точки в средата му, но в крайна сметка дописнаха серия от шест поредни точки за съперника, за да може в крайна сметка да отстъпят с 19:25.

В третата част сценарият се повтори, но този път още по-болезнено, защото Хебър стигна до цели 3 геймбола при 24:22, само за да загуби накрая с 24:26.

Реваншът между двата отбора е на 12 октомври, където българите ще преследват задължителна победа най-малко с 3:1, за да опазят шансове за завръщане в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7.62

    1 0 Отговор
    Кметчето дето обича белото в затвора !!! А не с моите пари , и дето ми го забелва с данъци да се прави на щедър