Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 19:03 2 106 4

Главният готвач на Байерн Мюнхен се оказа измамник: Твърди се, че е крал пари от служителите си

  • байерн мюнхен-
  • алфонс шубек

Необичаен скандал е замесен в един от най-големите спортни клубове в света

Главният готвач на Байерн Мюнхен се оказа измамник: Твърди се, че е крал пари от служителите си - 1
Снимка: БГНЕС

Необичаен скандал разтърси Байерн Мюнхен в последните дни, след като ZDF разкри, че главният готвач - Алфонс Шубек, е уличен в кражби в размер на €4,3 млн.

Шеф-готвачът е получават сериозни суми, за да поддържа персонала, с който обслужва хранителния режим на футболистите, но едва след протест за неизплатени заплати на служителите е станало ясно, че той си е спестявал тези разходи.

Сметките на Шубек са запорирани в момента, защото данъчните служби проверяват несъответствията в документацията. Смята се, че около €2,35 млн. от тези пари е трябвало да влязат в държавната хазна под формата на данъци.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо,

    7 3 Отговор
    Този готвач Шибек явно не е шваба демек германец, сигурно има нещо ганьовско в него...
  • 2 Няма такава държава

    2 1 Отговор
    Шеф-готвачът е получават сериозни ... Факти вие ще сте научите ли да пишете.. получавал ... Когато се отнася за тях се пише получават.. Те те те ! Е аман вече къде са редакторите
  • 3 Да....

    2 0 Отговор
    И там има хора, дето не можеш да им напълниш гушата. Ненаситни.
  • 4 Лика

    1 0 Отговор
    прилика с Манчов .