10 Октомври, 2022 16:03 1 081 3

Капитанът на Сърбия: Ясно е, че сме фаворити в нашата група

  • душан тадич-
  • сърбия-
  • евро 2024

Звездата на сърбите е убеден, че тимът му ще преодолее съперниците с лекота

Капитанът на Сърбия: Ясно е, че сме фаворити в нашата група - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на сръбския национален отбор по футбол - Душан Тадич, изрази увереност, че тимът му е фаворит в квалификационната група за Евро 2024, където са още съставите на Унгария, България, Черна гора и Литва.

Ясно е, че сме фаворити – както за класиране на Европейското първенство, така и за 1-ата позиция в крайното класиране в тази група. Но сега преди всичко, пред нас са Катар и Световното първенство. Така че всички наши амбиции и мисли са фокусирани в тази посока. Нека мине Световното, тогава ще говорим повече за квалификациите за Евро 2024“, каза звездата на Аякс пред Hotsport.rs, цитиран от dsport.

Сърбите несъмнено разполагат с най-големите звезди в Група G, като там са още Душан Влахович и Филип Костич от Ювентус, Сергей Милинкович-Савич от Лацио, Александър Митрович от Фулъм и Никола Миленкович от Фиорентина.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Божилов

    3 1 Отговор
    Бием ги благодарение на Крстаич. Здраво и мощно ще се противопоставим на сърбите, както го сторихме при Сливница. Трябва само мъжество, сърце и себераздаване. Да изядем тревата. Десподов ще ни поведе, като единствена звезда, играещ в отбор от поне някаква европейка класа. Давайте лъвове!!!! 🦁
  • 2 Божил Христов

    1 1 Отговор
    Какви лъвове сънуваш?Нямаме футбол.
  • 3 Иван

    1 1 Отговор
    България-Сърбия 1:3, СърбияБългария 4:0, България -Унгария 0:3, Унгария-България 5:0, България - Черна гора 2:2, Черна гора-България 1:1, България-Литва 2:0, Литва - България 2;2.