Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 18:33 996 1

Още трима титуляри попълниха лазарета на Ливърпул след поражението от Арсенал

  • ливърпул-
  • луис диаз-
  • жоел матип-
  • трент александър-арнолд

Юрген Клоп е изправен пред поредната си криза със състава

Още трима титуляри попълниха лазарета на Ливърпул след поражението от Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул несъмнено се намира в един от най-тежките си периоди от 2020 г. насам, като този път списъкът с контузените играчи набъбна с имената на Жоел Матип, Луис Диаз и Трент Александър-Арнолд. Това съобщиха днес от лагера на „мърсисайдци“.

Десният бранител бе случайно застъпен от Габриел Мартинели в опит да блокира центриране от бразилеца, докато централният защитник е с травма на прасеца. Двамата ще са аут за около 3 седмици.

Ситуацията с колумбийското крило обаче е по-лоша, защото неговата контузия в коляното ще го извади от игра чак до декември.

Като добавим към тях още имената на Артур Мело, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Наби Кейта, Юрген Клоп наистина ще има сериозни трудности в събирането на достатъчно боеспособен тим, за да върне отбора си на правилния път преди паузата за световните финали.

Междувременно Ливърпул гостува на Рейнджърс в Шампионската лига тази седмица, където ще преследва задължителна победа, ако иска да остане в борбата за класиране на елиминациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    Какво е това билет може би а пари ще получават ли