Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 21:33 2 006 3

Боби Михайлов говори за „поръчкови статии“ пред медия, която свали критичен коментар по негов адрес

  • борислав михайлов-
  • бфс

Президентът на БФС продължава да подбира внимателно събеседниците си в медийното пространство

Боби Михайлов говори за „поръчкови статии“ пред медия, която свали критичен коментар по негов адрес - 1
Снимка: БГНЕС

Борислав Михайлов за пореден път демонстрира желанието си да говори само пред избрана аудитория, заставайки пред микрофоните на колегите от спортното издание Gong. Там той определи критичните публикации по свой адрес за „поръчкови статии“, но подмина факта, че само преди два дни на 9 октомври същият този спортен сайт публикува критичен коментар на Бисер Тошев, а няколко часа по-късно той бе свален.

Просто тук БФС е удобна мишена за всички, особено когато трябва да се оправдае неуспех. Затова и гледам да не отдавам голямо значение на различните нападки и на поръчковите статии в медиите – нашата работа е да следваме и налагаме правилата напълно безпристрастно и да развиваме футбола“, каза президентът на БФС в отговор на въпрос с постоянните декларации от елитните клубове у нас по адрес на съдийството под ръководството на Виктор Касай в ролята му на ръководител в този толкова ключов ресор за клубния ни футбол.

Интервюто остана без подпис от неговия автор, което буди сериозни съмнения, че същото попада в графата „поръчкови“. Припомняме, че нашият спортен екип от ФАКТИ.бг прави неуспешни опити, за да покани г-н Борислав Михайлов на интервю в продължение вече на повече от година. Смятаме, че най-важният човек в българския футбол трябва да отговори на един куп въпроси, които касаят всички ни. Сред тях са доказателствата, че познава лично един от босовете на „черното тото“ - Дан Тан, липсата на последователност във вземането на съдийски решения след намесата на видео-асистенциите и пиленето на повече от 5-6 минути при преглеждането на различни ситуации, дистанционната работа на Виктор Касай, липсата на мерки за справяне с футболното хулиганство, различният аршин при налагането на наказания за нарушения на правилата от футболисти и треньори, постоянните съдебни битки около конгресите за президентските избори във федерацията, както и още куп въпроси, които би следвало да са изцяло от компетенцията на шефа на Българския футболен съюз.

Михайлов обаче не спира да търси комфорта на изявите в социалните мрежи и пред журналисти, които не застават с имената си, когато разговарят с него.

Нашият екип обаче ще се бори за поправянето на тази неправда, защото вярваме в свободата на словото. И с помощта на вас - нашите читатели, ще продължим да водим тази борба, каквото и да ни коства.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На здраве

    12 0 Отговор
    бобчо, напълно прее..хте и българският футбол.
  • 2 Хихихи..

    14 0 Отговор
    Кат му гледам червените бузки,поне на пет вискита е..
  • 3 Съвет

    4 0 Отговор
    Поканете го на brunch, ще дойде цялото БФС, те са по лекия живот.