Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 22:03 1 498 0

Алегри ще кърпи отбора си с инвестиция от €60 млн. за дългогодишна цел на Ювентус

  • сергей милинкович-савич-
  • лацио-
  • ювентус

Часовникът тиктака неумолимо за специалиста

Алегри ще кърпи отбора си с инвестиция от €60 млн. за дългогодишна цел на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Масимилиано Алегри е изправен пред угрозата да бъде уволнен от Ювентус, след като отборът му инкасира нова загуба от Милан в Серия А през уикенда, а играта на отбора му разочарова дори най-заклетите привърженици на „старата госпожа“. По тази причина Gazzetta dello Sport твърди, че той е заявим пред ръководството, че иска на всяка цена да бъде привлечен Сергей Милинкович-Савич от Лацио.

Централният полузащитник е дългогодишна цел на „бианконерите“, но той продължава упорито да брани честта на „римските орли“.

Договорът на сърбина обаче изтича през 2024 г. и може би е време да се потърси начин за капитализиране от него, защото рискът да си тръгне без пари става все по-реален.

Твърди се, че „Юве“ може да плати между €50-60 млн. още през януари за Милинкович-Савич, за да може липсата на офанзивна класа в полузащитата да бъде закърпена през настоящия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА