Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 22:33 798 1

Шави: Очакваме много дефанзивен подход от Интер

  • шави-
  • барселона-
  • интер-
  • шампионска лига

Старши-треньорът на Барселона иска да подготви тима си за това

Шави: Очакваме много дефанзивен подход от Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона е изправен пред поредното си сериозно предизвикателство в Шампионската лига, а именно домакинство на Интер след загубата преди седмицата от същия опонент в Италия. Старши-треньорът на „каталунците“ - Шави Ернандез, заяви по време на днешната си пресконференция, че очаква „много дефанзивен подход“ от съперника.

Очакваме нещо подобно на мача в Милано. В първия мач бяха много дефанзивни и обичайно се защитават много дълбоко и със среден блок. Ние тренираме за това и смятам, че се подобрихме от това, което бяхме в последните 15-20 минути на първия мач“, каза наставникът на „Барса“.

Припомняме, че „нерадзурите“ победиха с 1:0 с гол в добавеното време на първата част от Хакан Чалханоглу, а в последствие домакините заиграха изцяло на контраатака и едва не стигнаха до по-убедителен успех.

Срещата на „Ноу Камп“ е планирана за 12 октомври от 22:00 часа, а до момента Барселона има само 3 точки и изостава с още толкова на Интер и е с цели 6 пункта зад Байерн Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.