Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 22:14 1 579 1

Шокираща новина от Ювентус: Алегри е нашият треньор!

  • масимилиано алегри-
  • ювентус-
  • андреа аниели

Президентът на клуба е категоричен, че няма да го уволни тази вечер

Шокираща новина от Ювентус: Алегри е нашият треньор! - 1
Снимка: БГНЕС

Футболният свят очакваше в минутите след поражението от Макаби Хайфа с 2:0 за Ювентус в Шампионската лига Масимилиано Алегри да бъде уволнен още на мига, но президентът на клуба - Андреа Аниели, потвърди, че това няма да се случи.

Масимилиано Алегри е нашият старши-треньор и той остава такъв. Чувствам се засрамен и ядосан, но това е ситуацията, в която не може един човек да поеме вината, а цялата група“, каза президентът пред Sky Sports.

Сред фенове на „старата госпожа“ цари отчаяние, защото отборът не просто губи за пореден път, но играта дори в най-добрите моменти е изключително слаба. Дори хора от ранга на Леонардо Бонучи, Данило и Войжчек Шченсни не приличат на себе си, но това явно се приема за колективен проблем, а не на човека, който дирижира техните действия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.