Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 19:33 2 662 4

Треньорът на Трайчо от Люлин разкри, че са го притискали да продаде мача срещу милиардерския син (ВИДЕО)

  • трайчо георгиев-
  • аспарух георгиев-
  • бокс-
  • рашид белхаса

След мача дори са отказали да им осигурят транспорт до хотела и летището

Трайчо Георгиев, който стана известен с подгряващия си мач преди битката между Олександър Усик и Антъни Джошуа в Саудитска Арабия, е бил принуден да продаде битката с милиардерския син - Рашид Белхаса. Това заяви треньорът на българина - Аспарух Георгиев, пред „Спортната джунгла“.

Той заяви, че на няколко пъти са се свързали хора от лагера на Белхаса, за да убедят боксьора му, че трябва да загуби срещата.

Решението беше на Трайчо. Аз бях против, но парите не бяха малко за него и затова му казах, че сам трябва да реши. Той обаче беше категоричен и ми каза, че ще се бие за България“, изтъкна Георгиев.

В последствие нашето момче триумфира с категоричен успех в четирите рунда, а живото предаване бе прекъснато, когато вдигнаха ръката му на ринга. Има спекулации, че това може да е било по настояване на бащата на Белхаса, който видимо е бил разстроен от развоя на събитията.

Аспарух Георгиев също така разкри, че след срещата двамата с Трайчо Георгиев са били оставени на произвола на съдбата. Отказан им е превоз до хотела, а след това и до летището, като дори е направен опит да не му бъде изплатен хонорара за успеха. Те обаче получават подкрепа от други българи, ангажирани около организацията на галавечерта и двамата се прибират успешно у дома.

Организаторите са заплашени, че случаят ще стигне до регулаторните органи в бокса, ако „Боксьора“ от Люлин не получи дължимото. Едва тогава парите са му преведени.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значи рома

    11 1 Отговор
    От люлин излезе по-българин от българите

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Еврогей

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Значи рома":

    Със сигурност Трайчо е по-българин от всички дЕПУТАТИ!
  • 4 Ники

    1 0 Отговор
    ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ТРАЙЧО!ТАКИВА БЪЛГАРИ ДАВАТ НАДЕЖДА.