Last news in Fakti

20 Юли, 2013 20:32 1 710 0

Стоилов: Когато българските грандове са наранени, са много по-опасни

  • станимир стоилов-
  • а група-
  • ботев
Стоилов: Когато българските грандове са наранени, са много по-опасни - 1
Снимка: БГНЕС

„Когато българските грандове са наранени, те са много по-опасни. Ние обаче не трябва да гледаме Левски, а да мислим изцяло за нашето представяне. Тепърва започваме да навлизаме в добра форма и мисля, че можем да започнем подобаващо новия шампионат”, каза треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов на традиционната си пресконференция преди началото на есенния полусезон. Утре от 18:00 часа „канарчетата” приемат Левски на стадион „Христо Ботев” в първи мач от новия сезон в родната „А” група. Наставникът на „жълто-черните” обаче бе премерен в изказванията си и заяви, че тепърва ще се разбере дали Ботев има сили за нещо повече през тази кампания.

„Не обичам да давам определения дали сме фаворити в дадена среща или не. Отново ще кажа, че не е добре да се търсят големи скокове в нашето развитие. Ботев трябва да продължи да усъвършенства своята игра и стил. Ако покажем напредък в това отношение, мисля че може да заслужим победата утре. Но предварително да даваме оценки в България и да посочваме фаворити, смятам че е несериозно. Важното е на терена да се покаже кой е по-мотивиран, по-концентриран, тактически играе по-правилен футбол и търси на всяка цена победата", каза още Стоилов, цитиран от официалния сайт на Ботев (Пловдив). Мъри коментира и предстоящата среща в Лига Европа срещу Жрински Мостар:

„За нас е предизвикателство да играем в Европа. Видяхте и в първия кръг имахме щастието да се представим добре и да зарадваме хората. Мислим на 100 % за Лига Европа и на 99 % за шампионата, но каквото и да им казвам на футболистите, те знаят, че в четвъртък ще имат друго изпитание. В крайна сметка трябва да намерим баланса. Още е твърде рано да има умора в играчите, за да правим ротации в отбора, но ще направим всичко възможно момчетата да бъдат по-свежи за следващите мачове", завърши опитният специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА