Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 08:23 1 579 4

Диагностицираха германския треньор Кристоф Даум с рак

  • крисгоф-
  • даум-
  • рак-
  • треньор-
  • германия

Той не е бил активен наставник от 2017 година, когато бе селекционер на Румъния

Бившият треньор на Щутгарт Кристоф Даум, който ги изведе до титлата в Бундеслигата през 1992 година, бе диагностициран с рак, призна той в петък. 68-годишният специалист не уточни за какъв вид рак става дума.

"За съжаление трябва да се оттегля от обществения живот следващите месеци, защото бях диагностициран с рак по време на рутинни прегледи", написа Даум в Инстаграм, цитиран от БТА.

"В най-добрите ръце на проф. д-р Юрген Волф съм и неговия екип в Кьолн и се радвам, че лечението работи добре за мен", написа още той.

Даум не е бил треньор от 2017 година, когато бе селекционер на националния тим на Румъния. Той е водил още Айнтрахт Франкфурт и турския Бешикташ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    БОЖИЧКО дано ОЦЕЛЕЕ и ОЗДРАВЕЕ господин ДАУМ
  • 2 Раданч Татлъту

    1 7 Отговор
    Логично,след като е изшмъркал една кофа бело.😁🥳🤡👍
  • 3 Блиц кребс

    2 1 Отговор
    След ваксата. Много такива има
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Писал съм ви за ортодоксалното лечение на рак в германия!там лекуват вси форми на рак без рак на панкреаса.обяснявал съм защо не се лекува ВСЕ ОЩЕ такъв рак.Не съм казал,че вижданията са ми до 20г март,а вече сме 22г ,октомври и Дойчо не люпи семе ,а работи и за 2 години малко от малко е понапръднал в работата.Накрая съм ви описвал и как може с Неортоокс медицина да се справите.всичко сте изтрили ,но го имате и след време ще го използвате като ...щях да напиша ....като Новост ваша.Макар все още да ме владее страхът съм удовлетворен,че човек от моето гнездо е много вероятно ДА пребори И ще пребори г3-г4 даден от Германската медицина,но.......има още време до август 23г.....мноого време.