Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 17:58 991 0

Арсенал разби един от палачите на Ливърпул

  • арсенал-
  • нотингам форест

„Артилеристите“ записаха най-изразителната си победа за сезона

Арсенал разби един от палачите на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал спечели домакинството си на Нотингам Форест с 5:0 само седмица след успеха на двукратния носител на Купата на европейските шампиони надигра над Ливърпул.

Габриел Мартинели вкара един от редките си голове с глава още в 5' след асистенция на Букайо Сака, но младият англичанин се контузи в последствие и напусна терена след по-малко от 30 минути. На негово място се появи Рийс Нелсън, а това се оказа истински кошмар за съперника.

Резервата на „топчиите“ вкара два гола и даде асистенция за Томас Партей, с което си заслужи аплодисментите на „Емиратс Стейдиъм“.

Капитанът Мартин Йодегор в последствие сложи точка на спора с мощен изстрел в наказателното поле, за да оформи крайното 5:0.

Арсенал така си върна първото място в класирането, а Нотингам остава на дъното на таблицата със само 9 точки в актива си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА