Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 20:58 1 636 1

„Водните кончета“ приземиха „римските орли“ с най-тежкото им поражение за сезона

  • лацио-
  • салернитана

Едва ли мнозина са очаквали подобен развой на събитията с оглед формата на двата тима

„Водните кончета“ приземиха „римските орли“ с най-тежкото им поражение за сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио допусна най-тежкото си поражение от началото на сезона срещу един от най-неочакваните съперници - Салернитана. „Римските орли“ отстъпиха с 1:3 на „водните кончета“ и то след пълен обрат.

Матия Дзакани даде преднина на „столичани“ в 41', а преди това Гумбер Гумбер се наложи да напусне терена принудително заради контузия, за да направи картинката ужасна за гостите.

Неочакваният обрат обаче дойде през втората част, когато Андреа Кандрева, Федерико Фацио и Булайе Диа разпечатаха вратата на Иван Проведел, макар преди това той да бе допуснал само 5 гола в мрежата си за предходните 11 срещи.

Загубата сложи край на серията от 6 поредни мача без поражение за отбора на Маурицио Сари и вместо клубът да задържи темпото на лидерите - Наполи, Аталанта и Милан, той позволи Интер да го изравни по точки, а в понеделник Рома ще опита да се намърда в топ 4, ако победи Верона в гостуването си на юг.

Салернитана междувременно се затвърждава като тим от средата на таблицата и вече е с актив от 4 победи, 4 равенства и 4 загуби до момента през сезона в Серия А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.