Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 08:55 1 064 0

Тайсън Фюри: Предпочитам да гледам бой в бара, отколкото как се боксират ютубъри

  • тайсън фюри-
  • логън пол-
  • джейк пол-
  • бокс

Световният шампион отново се заяде с братята Пол

Тайсън Фюри: Предпочитам да гледам бой в бара, отколкото как се боксират ютубъри - 1
Снимка: БГНЕС

Битките между инфлуенсъри на боксовия ринг придобиват все по-голяма популярност в последните години, особено след появата на братята Джейк и Логън Пол на сцената. Световният шампион в тежка категория - Тайсън Фюри, обаче не е фен на новия тренд.

В момента съм на лагер за истински бой и не гледам тези YouTube неща. Не, че съм против. Мисля дори, че е прекрасно за спорта и хората, които го правят. Просто не е по моя вкус. Ако искам да гледам истински бой, ще отида в баровете в Моркамб в петък, за да гледам истински бой“, каза „Циганския крал“ пред talkSPORT.

Братът на Тайсън - Томи Фюри, на няколко пъти опита да организира мач срещу Джейк Пол, но контузии го принудиха да се оттегли и това създаде още по-голяма вражда между двете фамилии.

Междувременно носителят на титлата на WBC ще се бие с Дерек Чисора в началото на декември, след като многократно заяви, че се пенсионира, а след това се постара да пропадне организация за мач, с който да обедини всички шампионски пояси срещу Олександър Усик. Дори опитите му да се боксира с Антъни Джошуа се провалиха и това накара редица анализатори да оспорят величието на Фюри, независимо от непобедимия му статут към момента.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА