8 Ноември, 2022 16:27 1 059 0

Разследват мач от UFC за „черно тото“

  • ufc-
  • mma-
  • черно тото-
  • шайлан нурданбек-
  • дарик минър

Най-голямата федерация по смесени бойни изкуства все по-често става обект на съмнителни залози

Разследват мач от UFC за „черно тото“ - 1
Снимка: Shutterstock

Най-голямата федерация за смесени бойни изкуства - UFC, е обект на разследване за пореден път, след като през изминалия уикенд е постъпил сигнал към Организацията за почтеност на залаганията в САЩ, че има съмнителна активност при букмейкърите за мач от картата на UFC Vegas 64, пиеш Yahoo Sports.

Провокативният двубой бе този между Шайлан Нурданбек и Дарик Минър, в който китаецът триумфира с нокаут в 67 секунда.

Редица букмейкъри са засекли неестествена активност при залозите за успех с нокаут в първия рунд за Нурданбек, както и такива за победа след по-малко от 2,5 рунда.

UFC едва наскоро наложи забрана за залози от свои атлети, техни треньори и други официални лица от антуража им с оглед повишилите се сигнали за „черно тото“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА