17 Ноември, 2022 19:26 4 878 5

Йосиф Панов: Можех да се превърна в мутра, но реших да стана шампион (ВИДЕО)

  • йосиф панов-
  • бокс

Един от най-талантливите ни боксьори разказва за важните решения в живота си

Йосиф Панов: Можех да се превърна в мутра, но реших да стана шампион (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-обещаващите ни професионални боксьори - Йосиф Панов, признава пред „Спортната джунгла“, че рано в живота си е бил изправен пред избора да бъде престъпник или да бъде спортист. Днес той е категоричен, че е направил правилният избор, тръгвайки по пътя на бокса.

„Когато нямаше пари в главата ти започват да се въртят лоши неща. Правил съм някои лоши неща. Не са прекалено сериозни, но си бяха хлапешки истории. Предлагали са ми да продавам наркотици, но отказах. Колебаех се дали да стана мутра или да стана спортист. Тогава взех решение да стана шампион“, разказва той.

В онзи период брат му влиза в затвора, а родителите му се развеждат, което го поставя на кръстопът. Подкрепата от близките му хора обаче оказва най-сериозно влияние във вземането на решенията в живота му.

Панов също така споделя, че проблемите му към днешна дата са по-скоро финансови, защото в спортно отношение се чувства отлично, но му липсват възможностите на най-големите професионалисти. Заедно с мениджъра му се опитват да му уредят лагер с по-именити фигури, за да се докосне до това, към което се стреми от първо лице.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алооо

    5 1 Отговор
    Мутра под прикритие....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пулев

    0 1 Отговор
    Със твоето заешко сърце можеше да станеш перфектен пред.л на гарата в плевен
  • 5 Пулев

    0 1 Отговор
    Със твоето заешко сърце можеше да станеш перфектен пед.л на гарата в плевен.