Last news in Fakti

31 Юли, 2013 14:39 908 0

Конте с остри думи към Гуардиола

  • конте-
  • гуардиола-
  • мадзари-
  • критика
Конте с остри думи към Гуардиола - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Човек обикновенно е настроен празнично на рожденния си ден. Но не и Антонио Конте. Днес треньорът на Ювентус навършва 44 години, но в интервюто, което даде за "Гадзета дело спорт" преобладаваха острите думи, отколкото радостта.
 
Конте изненадващо нападна двама свои колеги - Валтер Мадзари и Пеп Гуардиола които обявиха, че Ювентус разполага с изключително много финансови средста, постави под натиск други двама като Масимилиано Алегри и Винченцо Монтела и изказа недоволството си от решението за Суперкупата на Италия.
 
"Да ми е пълен корема? Не, няма такова нещо. Извиненията не са за мен", обяви треньорът на Ювентус.
 
Конте отговори на Валтер Мадзари, без дори да го цитира като име. Треньорът на Интер обвини бианконерите, че харчат много пари.
 
"Не ми харесва, когато някой говори такива неща за нас. Когато дойдох тук осем от титулярите ми завършиха на 7-о място предния сезон. Купихме Видал за 9 млн., а в същото време Наполи (б.р където беше Мадзари) привлече Инлер за 18 млн. Не ми харесва, когато някой се опитва да си подготви почвата за евентуални бъдещи провали, както правят някои хора", каза Конте.
 
Треньорът на Байерн Пеп Гуардиола също обяви наскоро, че Ювентус има много пари. 
 
"Гуардиола трябва да е останал в информацията си на нивото откакто беше в Бреша. Всъщност той отиде в клуб, където имат малко пари, нали? Хубаво е човек да гледа в своята къща. Ние работим и се надяваме да настигнем големите в Европа. Когато дойдох в Юве плана беше да се борим за титлата на третата година. Доста изпреварваме графика".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА