Last news in Fakti

22 Ноември, 2022 15:17 1 497 0

Серхио Агуеро скочи на Аржентинската футболна федерация

  • серхио агуеро-
  • аржентина-
  • катар 2022

Легендата на страната се гневи на решение срещу самия себе си

Серхио Агуеро скочи на Аржентинската футболна федерация - 1
Снимка: БГНЕС

Серхио Агуеро не скри критиките си към ръководството на Аржентинската футболна федерация, след като му бе отказан достъп до тренировъчния лагер на „Албиселесте“ за Мондиала.

Странно е, че уреждането на акредитация отнема 3-4 дни. Ако не желаят да присъствам, нека ми го кажат в очите. Никога не съм обиждал хората там, но явно има хора, които не харесват думите ми“, каза бившият национал в YouTube стрийм.

До неотдавна Агуеро бе част от тима, но здравословните му проблеми направиха така, че той повече да не играе професионално футбол.

Междувременно Аржентина отстъпи с 1:2 на Саудитска Арабия на старта на световното първенство в Катар, което се превърна в първия сериозен шок за един от фаворитите за титлата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА