Last news in Fakti

1 Декември, 2022 17:06 2 441 8

ВАР се погрижи Лудогорец и Левски да завършат 0:0

  • лудогорец-
  • левски

Съдийският контрол върху срещата бе повече от очевиден

ВАР се погрижи Лудогорец и Левски да завършат 0:0 - 1
Снимка: БГНЕС

Видео-асистент реферите сториха всичко по силите си днес, за да подсигурят нулевото равенство между Лудогорец и Левски в отложен мач от Първа Лига.

Първо бе отменена дузпа за „орлите“, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле, а след това и гол на „сините“ бе отменен удар с ръка на Георги Миланов през лицето на съперник. И при двете ситуации не бе налично правилото за ясна и очевидна грешка на съдията на терена, но въпреки това ВАР отдели доста време, за да убеди Станислав Тодоров, че трябва да промени решенията си.

В добавеното време на мача попадение и на Бърнард Текпетей не бе допуснато, но там решението бе още в реално време и то напълно справедливо, защото нападателят бе в засада.

Равенството в Разград означава, че след 18 изиграни кръга Лудогорец остава на второ място с една точка зад ЦСКА, а Левски е шести в подреждането преди зимната пауза.

Двата гранда ще премерят сили още веднъж през уикенда, но този път като част от 1/8-финалите за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пак

    10 4 Отговор
    Пак ще има мучене откъм Подуене...
  • 3 Толкова явно тото

    4 3 Отговор
    Повече няма да гледам българско първенство, такава помия и нагласени мачове през съдиите няма никъде, на този мач някой даваше нареждания резултата да е точно 0-0, чиста дузпа за Лудогорец се даде и някой в слушалката каза да се отмени, чист гол на Левски се зачете и пак някой в слушалката се обади да се отмени, следващ гол пак същото.....
  • 4 Симо

    3 3 Отговор
    Резултата трябваше да е 2-1 или 1-1 толкова явно съдията да определя резултата 0-0, веднага Лудогорец заедно с Левски трябва да сезират прокуратура, УЕФА и тн. ако искат да се играе честно и по добрите обори да побеждават, а не както е решено от мафията така да завършва мача!!!

    Коментиран от #8

  • 5 Гринго

    4 3 Отговор
    Този мач трябва да се разследва моментално, чак такова нещо не се беше случвало до сега, съдията да определя резултата
  • 6 Закривай А-група

    4 3 Отговор
    Двата отбора трябваше да излязат от терена след 70тата минута, нямаше смисъл, колкото и гола да си бяха вкарали всичко щеше да се отмени от съдията
  • 7 Тото 1 и Тото 2

    2 1 Отговор
    Само толкова ли могат ?
  • 8 Майк Алън Патън

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Симо":

    Не закачай прокуратурата ! Гешев е зает да спасява и пази зад-ника на Тиквата !