3 Декември, 2022 10:01 1 257 2

Тите: Играхме слабо срещу Камерун

  • тите-
  • бразилия-
  • световно първенство-
  • камерун

Има малко време между мачовете, трябва да се представяме балансирано, казва наставникът на „селесао“

Тите: Играхме слабо срещу Камерун - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на бразилския национален отбор Тите призна, че петкратните световни шампиони са играли слабо срещу Камерун. "Селесао" загуби с 0:1 срещу африканците и в следващата фаза на Мондиал 2022 ще се изправи срещу Република Корея.

"Видяхме много атаки и също толкова контри, а Камерун търсеше точно това. Опитвахме се да бъдем по-ефективни, но не се получи. Тази вечер всички загубихме, това е колективно поражение. Има много малко време между мачовете. Трябва да се представяме балансирано, модерният футбол го изисква. Никой не е спечелил три мача на това Световно първенство. Трите отбора, които се класираха рано, загубиха (Франция, Бразилия и Португалия). Резултатите говорят сами за себе си. Двубоите са доста трудни и трябва много да се внимава. Бяхме внимателни срещу Камерун, но те играха много добре и заслужават тази победа. Не можем да кажем, че този или онзи съперник на осминафиналите е по-лесен, или че имаме предимство", коментира Тите, цитиран от АФП.

Срещу Камерун специалистът пусна в игра голяма част от резервите на Бразилия, след като титулярите от първите две срещи на Световното първенство получиха почивка.

Всички 1/8-финали:
Днес
17.00 Нидерландия - САЩ (Нова, Диема спорт 3)
21.00 Аржентина - Австралия (БНТ 1, БНТ 3)

4.12 (неделя)
от 17:00 часа: Франция – Полша
от 21:00 часа: Англия – Сенегал

5.12 (понеделник)
от 17:00 часа: Япония – Хърватия
от 21:00 часа: Бразилия – Република Корея

6.12 (вторник)
от 17:00 часа: Мароко – Испания
от 21:00 часа: Португалия - Швейцария


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снощи гледахме най-впечатляващия мач

    0 0 Отговор
    Косово-Сърбия - 3:2
  • 2 Прокурор

    3 0 Отговор
    По политкоректно и най-вече ТОТАДЖИЙСКО ПЪРВЕНСТВО НЕ Е ИМАЛО! Уговорени мачове с букмейкърите. Единици печелят - милиони губят! ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛИ!!!