Last news in Fakti

3 Декември, 2022 13:40 1 975 2

От ПСЖ заплашиха, че са готови да напуснат "Парк де Пренс"

  • псж-
  • ал-хелаифи-
  • президент-
  • стадион-
  • парк де пренс

Можем да построим нов стадион, казва президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи

От ПСЖ заплашиха, че са готови да напуснат "Парк де Пренс" - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи отправи заплаха към кметството на френската столица, че шампионите може да напуснат “Парк де Пренс”, ако не успеят да постигнат разумна договорка за цената на стадиона. Катарските собственици искат да закупят съоръжението, което в момента ползват по силата на 30 годишна концесия. Френските медии обаче поясняват, че от кметството са поставили сериозна цена от над 350 милиона евро, която не е по вкуса на милиардерите, предава sportal.bg.

“Да напускаме парка? Казвам ви истината - аз не искам, но нямаме избор. Казах го и на кметството на Париж. Не можем да останем при тези условия. Ако можем да направим крачка едни към други, ще останем. Но не искаме да стоим бездействащи. Вече сме инвестирали над 80 милиона евро в “Парк де Пренс”, а какво направи кметството в същото време? Какво им казахме? Че ако не искат да приемат нашето предложение, ние ще си тръгнем. Не заплашваме, просто си стискаме ръцете, благодарим им и казваме, че ще се виждаме. Можем да постоим нов стадион. Имаме опции за ново място, но няма да кажа къде е. Но можем да постоим нов стадион,” заяви Ал-Хелаифи.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    3 0 Отговор
    Като свърши световното първенство в Катар,нали ще разглобяват няколко стадиона? Вземете единия и си го сглобете на новото място в Париж. И ще имате нов стадион.
  • 2 фйкфф

    0 0 Отговор
    Кат сте толко ербап и можещи грабвайте саковете и на новия стадион. Какво ревете за стария стадион...