Last news in Fakti

3 Декември, 2022 16:37 1 130 0

Бразилците Габриел Жезус и Алекс Телеш пропускат остатъка от Мондиал 2022

  • габриел жезус-
  • телеш-
  • пропускат-
  • бразилия-
  • световно първенство

И двамата са с травми в колената

Бразилците Габриел Жезус и Алекс Телеш пропускат остатъка от Мондиал 2022 - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на бразилския национален отбор Габриел Жезус (вдясно) и защитникът на тима Алекс Телеш ще пропуснат остатъка от Световното първенство по футбол в Катар заради контузии, твърди бразилският интернет портал GloboEsporte.com, цитиран от агенция ДПА.

Според източника, след поражението от Камерун с 0:1 е станало ясно, че и двамата имат контузии на колената. 25-годишният Жезус вече имаше болки преди Мондиал 2022 и се очаква да се възстановява около месец, а при 29-годишния Телеш може да се стигне и до операция, допълва БТА.

Бразилската футболна федерация все още не е обявила официално дали двамата футболисти пропускат остатъка от Световния шампионат. В списъка с контузени играчи в лагера на Бразилия са още Данило, Алекс Сандро и Неймар. Очаква се защитниците да са на линия за мача срещу Република Корея на осминафиналите, но Неймар все още е под въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА