Last news in Fakti

3 Декември, 2022 16:59 1 131 3

Филип Лам се "тревожи" за домакинството на Германия в Евро 2024

  • лам-
  • германия-
  • отбор-
  • катар-
  • европейско

Отборът изглежда така, сякаш няма ръководство, казва бившият капитан

Филип Лам се "тревожи" за домакинството на Германия в Евро 2024 - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор на Германия по футбол Филип Лам е притеснен за способността на настоящия тим да се представи на ниво при домакинството си на Европейското първенство през 2024 година след ранното отпадане от Мондиала в Катар.

"Отборът изглежда така, сякаш няма ръководство. Сега трябва да намерим правилните хора, с оглед на Европейското първенство у дома, което започва след 18 месеца и за които резултатът на Световния шампионат, разбира се, е катастрофа", той написа в колонка за медийната група RedaktionsNetzwerk Deutschland.

Лам разкритикува представянето на Бундестима в защита по време на турнира в Катар, допълва БТА.

"Винаги сте имали чувството, че можем да доминираме над съперника и да създадем положения, но ни липсваше стабилност в защита. Това беше кошмар за вратаря Мануел Нойер на моменти, като се има предвид колко често играчите се появяваха свободни пред него", написа още бившият защитник на Байерн, цитиран от ДПА.

Той обаче е на мнение, че в отбора има потенциал.

"Имаме много добри играчи, големи таланти като Джамал Мусиала, Лерой Сане, Серж Гнабри, Кай Хаверц. Но те трябва да поемат отговорност", каза още Лам.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    5 1 Отговор
    Сигурно ще е като домакинството им на Олимпийските през 1936-та - само ще заменят пречупените кръстове и черните униформи, с флагчета на дъги и пълзящи по земята мъже, вързани от жени с каишки и наморници.
  • 2 Левски

    4 2 Отговор
    С тази политика срещу Русия и аз бих се притеснявал за домакинството на Германия!
  • 3 Циник

    1 0 Отговор
    Мюлер е за пенсия. Нойер - също. Сане е манекен. Това са все очевадни неща от много време насам. Мусиала, виж, е неворятен ама трябва някой да ги вкарва тия подавания. Хаверц става, малко е хилав, ама става.