Last news in Fakti

4 Декември, 2022 14:26 1 149 1

Меси: Не беше лесно, но искаме да радваме публиката

  • меси-
  • марадона-
  • аржентина-
  • световно първенство-
  • катар

Лео вече има 9 гола на световни шампионати и така изпревари своя сънародник Диего Марадона, който има 8

Меси: Не беше лесно, но искаме да радваме публиката - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси призна, че аржентинският национален отбор не се е класирал лесно за четвъртфиналите на Световното първенство в Катар. "Гаучосите" се наложиха трудно с 2:1 срещу Австралия и в следващия кръг на елиминациите ще се изправят в класически двубой срещу Нидерландия, предава БТА.

"Контролирахме нещата на терена и трябваше да вкараме поне още един гол. Почти бяхме наказани в последната минута. Имаше плашещи моменти, но продължаваме напред в турнира. Не беше никак лесно. Трябва да играем през всеки три дни. Вече гледаме напред, искаме да продължим да радваме нашите фенове. Задължени сме да бъдем обединени като отбор", коментира пред репортери Меси, цитиран от ДПА.

Аржентинецът изигра мач номер 1000 в професионалната си кариера, като реализира попадение №789 след дебюта си през 2004 година. Меси, които се разписа за първи път в елиминации на Световно първенство, е с рекордните 9 попадения на финалите на най-големия футболен турнир. 35-годишният нападател на Пари Сен Жермен изпревари своя сънародник Диего Марадона, който има 8 гола на Световните шампионати.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.