Last news in Fakti

4 Декември, 2022 22:30 1 672 3

Селекционерът на Полша: Няма магическа рецепта за спирането на Мбапе

  • франция-
  • полша-
  • световно първенство-
  • катар-
  • чеслав михниевич

Михниевич не пожела да коментира бъдещето на звездата на тима Роберт Левандовски

Селекционерът на Полша: Няма магическа рецепта за спирането на Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на полския национален отбор по футбол Чеслав Михниевич беше разочарован след загубата с 1:3 от световния шампион Франция и отпадането на тима от Мондиал 2022 в Катар.

"Утре се прибираме у дома, тъжни сме и разочаровани. Надявахме се да останем по-дълго. Можехме да спечелим, ако бяхме вкарали първи гол", каза той на пресконференцията след двубоя, цитиран от АФП и БТА.

"Малко сме огорчени, но можем да кажем с гордост, че постигнахме целта си да играем на осминафиналите, което Полша не успяваше от 36 години. Трябваше да се изправим срещу действащите световни шампиони, те бяха по-добри. Създадоха страхотни положения и успяха да отбележат", добави Чеслав Михниевич.

"Всичко се промени точно преди полувремето с гола, отбелязан от французите. Това даде повече спокойствие на съперника, а при нас имаше повече напрежение и стрес. Не знам кой е играч на мача, но мисля, че е очевидно - Килиан Мбапе вкара два гола и прави много добър турнир. Като треньор мога да кажа, че няма магическа рецепта да спрем Мбапе, той е фантастичен играч и днес ни отбеляза попадения", заяви полският треньор.

Михниевич не пожела да коментира бъдещето на звездата на тима Роберт Левандовски.

"Не мога да говоря за бъдещето на Левандовски. Той е капитан и сам ще реши както ще прави. Ще видим дали ще участва на следващото световно първенство", коментира специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Дън

    1 1 Отговор
    Пейтриът не помагат ли !?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 коментар

    1 0 Отговор
    Много лесно се спира с балтията