Last news in Fakti

6 Декември, 2022 15:47 844 0

Джанлуиджи Донарума не иска Милан отново да спечели „Скудетото“

  • джанлуиджи донарума-
  • милан-
  • наполи-
  • псж

Бившият вратар на „росонерите“ има друг фаворит за титлата

Джанлуиджи Донарума не иска Милан отново да спечели „Скудетото“ - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вратар на Милан - Джанлуиджи Донарума, изненада с изказването си днес пред Canale 21, където посочи предпочитанията си за шампион в Серия А и това не бе тимът на „росонерите“.

Настоящият страж на ПСЖ предпочита да види Наполи да вдига „Скудетото“, като дори потвърди слуховете, че винаги е бил привърженик на „партенопеите“, след като в продължение на години имаше слухове в италианската преса за това.

В момента Наполи е лидер в италианския шампионат с 41 точки след 15 изиграни кръга. Това са с 8 повече от Милан, който брани трофея си от миналата кампания.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА