15 Декември, 2022 16:03 3 892 3

Депортират Борис Бекер към Германия

  • борис бекер

Той е освободен от затвора в Лондон

Депортират Борис Бекер към Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Тенис легендата Борис Бекер бе освободен днес от британския затвор, за да бъде екстрадиран към Германия. Това съобщиха властите на „острова“, цитирани от DW.

Всеки чуждестранен гражданин, който е осъден за престъпление и излежава присъда, подлежи на депортация при най-ранна възможност“, гласи съобщение на вътрешното министерство на Великобритания.

Бекер бе признат за виновен по делото за укриване на данъци и през април получи присъда от 30 месеца затвор.

Все още не е ясно дали носителят на три титли от „Големия шлем“ ще бъде настанен в поправителна институция в родината, за да излежи остатъка от присъдата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    7 1 Отговор
    честита свобода ! С частен самолет вече в родината !

    Коментиран от #2

  • 2 ЕнямаЩо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ами":

    Е няма що, направиш кожудерска държава с 40% данък и после пращах хората, които не са съгласни с кожодерството ... немска евро-ценност, какво да кажа. А това че им беше един от най-известните личности на времето ... не ги вълнува, те искат да го доят, а той се дърпа... Радвам се, че въпреки поамериканчването не сме още толкова нагли и лицемерни...
  • 3 Трагедията в държавата

    0 0 Отговор
    Нека така да е и в България. За укриване на данъци затвор.