26 Декември, 2022 19:59 1 134 0

Челси фаворит за подписа на Деклан Райс

  • деклан райс-
  • челси-
  • тренсфер

Националът на Англия изигра 5 мача на световното

Челси фаворит за подписа на Деклан Райс - 1
Снимка: БГНЕС

Челси е фаворит за подписа на полузащитника на Уест Хям Деклан Райс, съобщи "Скай Спортс".

Английският полузащитник има още 18 месеца от договора си с "чуковете" и вече е отхвърлил три оферти за удължаване на контракта си, предава БТА.

Съобщава се, че Райс няма да бъде продаден през януарския трансферен прозорец, но Уест Хям може да обмисли предложения от други отбори през лятото, за да не изпусне играча със свободен трансфер.

Според източника Челси има предимство в трансферната битка, но интерес към играча има и от грандовете от Манчестър - Сити и Юнайтед.

Деклан Райс е възпитаник на академията на Челси. Той има 15 мача във Висшата лига за Уест Хем този сезон и вкара един гол. Като част от отбора на Англия на Световното първенство изигра пет мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА