Last news in Fakti

27 Декември, 2022 15:33 844 0

Река преля и заля стадион от Примера Дивизион дни преди подновяването на сезона в Испания

  • селта виго-
  • наводнение-
  • примера дивизион

Ситуацията е критична в региона

Река преля и заля стадион от Примера Дивизион дни преди подновяването на сезона в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Проливните дъждове предизвикаха сериозни наводнения по коледните празници в испанския град Виго, като дори стадион „Балаидос“ бе залят от придошлите води на река Лагарес, научихме от Marca.

Голяма част от инфраструктурата около и в самия стадион е под вода, като в това число са съблекалните, фен-магазина, офисите, смесената зона и тунела към игрището.

Местният Селта Виго трябва да приеме на „Балаидос“ Севиля на 30 декември от 20:15 часа българско време, като надеждите са, че до тогава дъждовете ще се нормализират и властите ще са успели да възстановят щетите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА