Last news in Fakti

1 Януари, 2023 15:33 2 078 2

2/3 от младежките национали на Камерун са с фалшифицирани документи

  • камерун

Федерацията се опитва да пребори машинациите на възрастта сред футболистите

2/3 от младежките национали на Камерун са с фалшифицирани документи - 1
Снимка: БГНЕС

Камерунските национали до 17-годишна възраст се въвлякоха в огромен скандал, след като от местната футболна федерация направиха разследване и установиха, че 21 от 30 младежи са с фалшифицирани документи, предаде Cоmplete Sports, позовавайки се на прессъобщение от FECAFOOT.

Страната дълго време бе обвинявана, че не предприема мерки срещу машинациите във футбола, където много по-възрастни спортисти се представят за младежи, за да си гарантират предимство в надпреварите и така да имат по-голям шанс за кариера зад граница.

Разследването на FECAFOOT е една от стъпките за прекратяване на порочната практика и да се възстанови износа на таланти към водещите първенства.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    15 1 Отговор
    И тука 15 годишен арабин с брада до колене караше бус с мигранти.

    Коментиран от #2

  • 2 честен ционист

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    МВР пикчърс има всякакви декори и статисти.