Last news in Fakti

2 Януари, 2023 18:03 2 280 0

Милан иска нападател на Арсенал, който жъне успехи в Лига 1 под наем

  • фоларин балогун-
  • милан-
  • реймс-
  • арсенал

Младият англичанин е трети в голмайсторската листа във Франция в момента

Милан иска нападател на Арсенал, който жъне успехи в Лига 1 под наем - 1
Снимка: БГНЕС

Милан продължава търсенето на нов централен нападател и според Calcio Mercato клубът се е насочил към един от юношите на Арсенал - Фоларин Балогун, който в момента блести под наем с екипа на Реймс във френската Лига 1.

21-годишният офанзивен състезател е трети в голмайсторската листа на шампионата от началото на сезон 2022/23 с 10 гола в 16 срещи.

„Росонерите“ междувременно преексплоатират Оливие Жиру, който е принуден да играе в почти всички мачове през изминалата година, откакто Златан Ибрахимович се контузи. В същото време двамата са на преклонна футболна възраст и въпреки това са без алтернатива за Стефано Пиоли, въпреки наличието на Дивок Ориги. Белгиецът доказва, че в Ливърпул бляскавите му моменти са били повече въпрос на късмет, отколкото на качества.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА