16 Август, 2013 12:12 940 0

Мълчанието на Гарет Бейл продължава

  • гарет бейл-
  • тотнъм-
  • реал мадрид

Реал (Мадрид) предложи умопомрачителна сума от 80 милиона паунда за играча

Мълчанието на Гарет Бейл продължава - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Сагата около бъдещето на Гарет Бейл сякаш няма край. Звездата на Тотнъм е желана от Реал (Мадрид). Дни преди началото на сезона във Висшата лига не се знае дали талантливият уелсец ще рита на „Уайт Харт Лейн“, или ще смени клубната си принадлежност. За капак, 24-годишният полузащитник получи лека контузия, която ще го извади от игра за около две седмици.

„Бейл не говори. Той идва на тренировка, след което си заминава“, каза треньорът на „шпорите“ Андре Вилаш-Боаш по повод мълчаливото „наказание“ на играча. Наставникът на Тотнъм заяви, че Бейл не обсъжда бъдещето си с нито един от съотборниците.

„Във физическо отношение Гарет изостава от другите играчи, които тренират вече шест седмици. Той обаче е прекрасен атлет и смятам, че бързо ще навакса изоставането. Ние ясно изразихме желанието си да го задържим в отбора, но във футбола всичко може да се промени в последния момент“, каза още португалецът, цитиран от „Мирър“.

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес предложи умопомрачителна сума от 80 милиона паунда плюс Фабио Коентрао като част от сделката, за да си осигури подписа на Бейл. В офертата влиза и седмична заплата в размер на 180 хиляди паунда. Времето ще покаже дали уелсецът ще се изкуши, или ще продължи да радва феновете на Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА