Last news in Fakti

3 Януари, 2023 22:39 719 0

Червен картон в добавеното време помогна на Еспаньол, за да отстрани Селта

  • еспаньол-
  • селта виго

Редовното време не стигна на двата клуба, за да се победят

Червен картон в добавеното време помогна на Еспаньол, за да отстрани Селта - 1
Снимка: БГНЕС

Еспаньол е поредният 1/8-финалист за Купата на краля, след като се наложи с 3:1 над Селта Виго в мач с продължения.

Редовното време завърши с головете на Гонсало Пасиенсия в 15' и Хавиер Пуадо Диас в 53', за да видим един неособено плодотворен мач в предни позиции за двата тима.

Нещата обаче се раздвижиха в добавените полувремена и Серхи Дардер даде аванс на домакините в 97'. Агустин Марчесин обаче си позволи прекалено бърни реакции и това му донесе жълт картон, а скоро след това си заслужи и втори, оставяйки Виго без вратар. Уго Мало се наложи да слага ръкавиците, за да запълни празнината с оглед липсата на повече смени.

Нико Меламед след това сложи точка на спора и можем да заявим, че Еспаньол заслужено е напред, където по-рано се озоваха Виляреал и Валенсия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА