Last news in Fakti

19 Август, 2013 10:56 6 501 1

Бойко Борисов вече е професионален футболист

  • бойко борисов-
  • футболист-
  • картотека
Бойко Борисов вече е професионален футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов вече е професионален футболист. Той е картотекиран в БФС като аматьор от Витоша (Бистрица) и няма проблеми да дебютира в "Б" група, когато си поиска, съобщава в. "Преса".

Борисов, който след като подаде оставка като министър-председател вдигна високо кръвно и бе настанен на два пъти в правителствена болница и получи лекарска забрана да спортува, вече е в отлично здраве, допълва изданието.

От БФС уточняват, че лидерът на ГЕРБ ще трябва да премине прегледи преди да се изявява на зеления килим. По този начин политикът поставя рекорд за най-възрастен в историята на професионалния български футбол, защото навърши 54 години.

Досега в страната постижението принадлежеше на родения през 1963 г. собственик на Любимец Атанас Сталев, който имаше картотека между 2009 и 2011 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kiko Kikov

    0 0 Отговор
    samo s gluposti ni zanimavat !!!