Last news in Fakti

12 Януари, 2023 00:38 1 004 1

Торино отстрани Милан след цял час в намален състав

  • милан-
  • торино-
  • купа на италия

„Биковете“ се класираха на 1/4-финалите за Купата на Италия

Торино отстрани Милан след цял час в намален състав - 1
Снимка: БГНЕС

Милан отпадна от Купата на Италия след срамна загуба с 0:1 от Торино, въпреки факта, че гостите бяха в намален състав от 70' на срещата.

Кофи Джиджи бе пратен под душовете, за да остави своите в привидно безпомощно състояние, но вместо това „биковете“ се мобилизираха и предложиха истинска битка на „росонерите“.

Стефано Пиоли изглежда съжалява много, че не заложи на по-голяма част от своите титуляри, защото набързо пусна в игра Леао, Жиру, Ернандез и Бенасер, но дори с тях на терена отборът му не намери път покрай Ваня Милинкович-Савич.

Цели 34 голови положения бяха пропилени от домакините, като на 8 пъти сърбинът с ръкавиците за Торино ги разочарова след точните им удари.

Голът на победата падна в 114', когато резервите Мишел Адопо и Брайън Джефт Байей комбинираха при контраатака за гостите и 22-годишният халф се превърна в герой.

В следващия кръг Торино очаква победителя от срещата между Сампдория и Фиорентина, така че със сигурност един от полуфиналистите тази година ще бъде сред изненадите на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за ИНФОТО господин ЯНКУЛОВ
    КОГА ли в БЪЛГАРИЯ ще имаме ИСТИНСКИ ФУТБОЛ ФЕНОВЕ ДЪРЖАВА