Last news in Fakti

25 Януари, 2023 18:33 1 134 5

Кристиан Добрев: Шансовете ни за Евро 24 са нулеви

  • евро 2024-
  • българия-
  • бфс-
  • септември софия-
  • кристиан добрев

Той смята, че изоставаме във всички основни фактори за целта

Кристиан Добрев: Шансовете ни за Евро 24 са нулеви - 1
Снимка: БГНЕС

БФС заложи цел пред Младен Кръстаич за класиране на Европейското първенство през 2024 г., но, според спортния директор на Септември София - Кристиан Добрев, това е нереалистично.

Честно ли да ви отговоря? Откровен ли да бъда? Нула шанс! Всички се надяваме и ще се радваме, но ние изоставаме изключително много откъм бази, треньорски потенциал, футболен такъв. Трябва да видим, че ние сме много зле и за да се оправим, трябва да се бачка, а не само да критикуваме. Да се хванем всички заедно в този пуст футбол, защото е готино да работиш това, но трябва да си компетентен. Не може до вчера да си бил играч, а днес треньор. Едното няма общо с другото, нищо, че е футбол. Ние не само в тези, дори следващите 2-3, пак нямаме шанс. Интересното е, че в ДЮШ не сме толкова изостанали, но после нишката се къса“, каза той пред Gong в отговор на въпроса за шансовете ни в предстоящия турнир в Германия.

По-рано пък техническият директор към БФС - Георги Иванов, се изказа, че няма да позволи натурализирани чужденци да представляват „лъвовете“, докато той е начело, а така със сигурност шансовете ни се свиват още.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пръц

    4 1 Отговор
    Но пък за Украйна 2023 шансовете на запасняците се увеличават .
  • 3 Тъмен субект

    0 1 Отговор
    Още по-добре! Не е сега момента за еврото: европа е рецесия, чуди се откъде да намери пари и ресурси. Щатите нахлуват с бутонките. ЕС се държи все по мало.умно по всички въпроси и все повече бие на соц (особено в стремежа за тотален контрол и за ръководната роля на партията, т.е ЕС). Историята с украйна ще е дълга и сложна. Въоще... еврото не точно сега.
  • 4 Момчил

    1 1 Отговор
    Глупости. Сърбия и Черна гора пък щото са много напред с бази и т.н. Просто показват дух ,а не толкова качества. Стига с тоя национален нихилизъм!
  • 5 Те разпродадоха държавата,

    2 0 Отговор
    детско-юношески школи няма никакви, тръгнали за Европейско и Световно да мечтаят! Започна се, откогато изпъдихте родители на децата зад граница, оттогава не само футбол, волей или спорт, ами държава няма.