Last news in Fakti

24 Август, 2013 13:57 33 290 0

Зловеща катастрофа уби трима футболисти

  • алкохол-
  • зловеща катастрофа-
  • уби-
  • футболисти-
  • инцидент

Трима играчи от професионалния футболен клуб МАФКО от Малави са загинали при пътен инцидент, съобщи полицията в най-големия град в африканската страна Блантайр. Те са били изхвърлени от първия тим заради употреба на алкохол, а малко по-късно са намерили смъртта си на пътя.

Говорителят на полицията Кайтано Лубрино съобщи, че други трима играчи от клуба са пострадали по-леко, а асистентът на шофьора е починал на място. Катастрофата се е получила в централния регион Нхота Кота, след като бусът, превозващ футболистите, се е преобърнал на пътя.

Според генералния секретар на МАФКО - Оскар Липенга, шестимата футболисти са били отстранени и отпратени от отбора, след като са напуснали без разрешение тренировъчния камп. Те са употребили и алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА