Last news in Fakti

27 Януари, 2023 23:03 1 467 1

Емре Джан благодари на лекарите в Ювентус за ранното диагностициране с рак на щитовидната жлеза

  • емре джан-
  • ювентус-
  • рак на щитовидната жлеза-
  • борусия дортмунд

Бившият германски национал осъзнава, че това е спасило живота му

Емре Джан благодари на лекарите в Ювентус за ранното диагностициране с рак на щитовидната жлеза - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият германски национал и настояща звезда на Борусия Дортмунд - Емре Джан, дължи живота си на лекарския екип в Ювентус. Той направи сам това признание в разговор пред DAZN, цитиран от Tuttosport.

Имах рак на щитовидната жлеза и имах нужда от спешна операция. Това промени много живота ми. Можеш да имаш много пари или дори всичко, но здравето си остава най-важното нещо. Това е част от живота и съветвам всички да се подложат на профилактика, независимо колко здрави се чувстват, защото ранното научаване за тези неща ти дава възможност да реагираш“, каза Джан пред телевизията.

Полузащитникът бе диагностициран през октомври 2018 г. след един от профилактичните тестове на лекарите в „Юве“. Почти веднага след това бе подложен на лечение, за да може днес да се радва на кариерата си, макар и в друг клуб.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готин Джендър

    3 1 Отговор
    Много е сладък. Радвам се че са го спасили.