Last news in Fakti

30 Януари, 2023 21:03 1 771 0

В Манчестър Юнайтед се опасяват, че Кристиян Ериксен ще пропусне голяма част от сезона

  • кристиян ериксен-
  • манчестър юнайтед

Датчанинът се превърне в основна фигура за Ерик тен Хаг

В Манчестър Юнайтед се опасяват, че Кристиян Ериксен ще пропусне голяма част от сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиян Ериксен може и да пропусне сериозна част от втората половина на сезона за Манчестър Юнайтед. Това личи от съобщението в сайта на клуба днес, в което по традиция се изнася предварителна информация за здравословното състояние на играчите преди мачовете.

Датчанинът получи тежка контузия в глезена по време на успеха с 3:1 над Рединг в четвъртия кръг на ФА Къп през уикенда, а в последствие напусна стадиона на патерици.

Насрочен е медицински преглед на плеймейкъра във вторник, след който ще стане ясно колко време ще прекара извън терените.

Ериксен се превърна в основна фигура за Ерик тен Хаг, въпреки сърдечните проблеми, които едва не прекратиха кариерата му преди две години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА