Last news in Fakti

30 Януари, 2023 22:03 1 010 3

Капитанът на ЦСКА даде смесени сигнали след края на лагера в Дубай

  • юрген матай-
  • цска

Нидерландецът вижда сериозни проблеми в играта на тима си

Капитанът на ЦСКА даде смесени сигнали след края на лагера в Дубай - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матай, изпрати смесени сигнали след края на лагера на тима си в Дубай днес. Той акцентира върху натрупаната умора, но и върху прогреса в развитието на играта за своя тим.

Завършихме 3:3, което означава, че не сме се справили в защита. Всички сме много изморени. Доволни сме от енергията, която вложихме в днешната контрола. В последните два-три мача се справяме по-добре, отколкото в началото. Мисля, че и занапред ще се подобряваме и се надяваме да стане така“, каза централният бранител след края на мача с Шахтьор Караганда, цитиран от Gong.

Той подчерта също и позитивите от споделеното време със своите съотборници, тъй като това е сплотило много колектива преди подновяването на шампионата у нас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    3 2 Отговор
    Матай вместо да ръси акъл, да се беше позатичал заедно с останалите "зрители" от защитата на чорбата. Абсолютни статисти. Тоя отбор вече десета година няма кой да го научи как се играе в нападение и защита. От всички отбори в първенството това е най малодушният и безидеен отбор. Сбирщина от посредствени и безхарактерни футболисти. Нищо добро не ги чака пролетта и тия от обора в Подуяне , тези на Цеката и Лудогорец ще ги развинтят.
  • 2 Учуден

    2 0 Отговор
    ЦСКА... Дубай???.... Алоооооооооо

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.