Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 15:40 4 173 7

Меси си е Меси (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • меси-
  • псж

Кълбото просто се лепи за краката на Лео

Меси си е Меси (ВИДЕО) - 1
Снимка:БГНЕС

7-кратният носител на Златната топка Лионел Меси сътвори поредно футболно вълшебство.

ПСЖ победи с 3:1 като гост Монпелие в мач от френската Лига 1, а Лео реализира в специфичен за него стил едно от попаденията в срещата.

В 72-ата минута аржентинецът се разписа за временното 2:0. Лео се освободи отлично от защитата на домакините, получи извеждащ пас в коридор и останал очи в очи с вратаря - направи шах и мат в два хода.

Лакомт нямаше какво да стори, а едва ли ще е пресилено да се твърди, че Лионел Меси е футболистът с най-добър контрол върху топката поне в съвременния футбол.

Кълбото просто се лепи за краката на Меси:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Разбойко

    10 0 Отговор
    Меси от Банкя е номер едно!
  • 2 немо

    5 20 Отговор
    Е чак пък толкоз. Сравнително елементарно за отиграване положение. Айде стига сте го хвалили

    Коментиран от #3, #7

  • 3 един

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "немо":

    Хич не е елементарно отиграването!Ако си следил последните изяви на Меси,това отиграване го демонстрира в последно време,чуква топката с единия крак и веднага повежда или нанася удар с другия крак,без бавене и подготовка за нанасяне на удар!Именно техниката и бързината с която борави с топката, са впечатляващи!
  • 4 Бацо дебелия

    4 5 Отговор
    И аз го моем това
  • 5 Никой

    7 3 Отговор
    И ние тук си имаме Леонсио Меси , само ,че пачките с евро му се лепят по ръцете . Направо е вълшебник. Всички деца искат в България да са като него. Той е идолът и на своите съпартийци,които скоро не са го виждали щот нямат издаден допуск . То не е лесно да се докопаш до него, да го поздравиш. То и пред ареста се бяха събрали привърженици ,скандирайки името му, но той се скри бързо без да раздаде автографи. Гордеем се с него !!!!! И пак ,отново и пак ,и пак.Да се свети името му . Икона ще му избараме, светец ще го обявим. Потрета му на входа на Народното събрание ще сложим, с девиза " Хартията прави силата ".
  • 6 един

    3 13 Отговор
    Меси е елементарен медиен балон!
  • 7 Това ти изказване казва

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "немо":

    две неща - 1. Че никога не си играл футбол и едва ли някога си го разбирал и 2. Че Меси е наистина гений, защото зрителят дори и не се замисля КАК ТОЧНО се случвавсичко това. Нали знаеш истината, че работата на истинския майстор винаги изглежда много лесна и проста за несведущия наблюдател?