Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 18:40 1 019 1

Нагелсман подозира ПСЖ в капан

  • байерн-
  • байерн мюнхен-
  • юлиан нагелсман-
  • псж-
  • килиан мбапе

Треньорът на Байерн подозира "принцовете" в блъф

Нагелсман подозира ПСЖ в капан - 1
Снимка:БГНЕС

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман не смята, че звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще отсъства в първия мач между двата отбора от осминафиналите на Шампионската лига.

Двубоят е в Париж на "Парк де Пренс" на 14-и този месец.

"Не вярвам, че той ще отсъства. Това, което е написано в интернет сайта им е много бегло. Аз се подготвям за мача, като че ли Мбапе ще играе", каза специалистът на пресконференция.

Килиан Мбапе напусне шампионатния мач срещу Монпелие в сряда, като от ПСЖ съобщиха, че той има "контузия на лявото бедро". Смята се, че нападателят ще отсъства от терените около три седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин 🇧🇬

    1 0 Отговор
    С Мбапе и без него Байерн ще ги отнесе , като куцо пиле домат.