Last news in Fakti

29 Август, 2013 13:50 1 409 2

Кобрата: Кличко сега не може да ми избяга

  • кобрата-
  • кличко-
  • шампион-
  • бокс-
  • пояс

Владимир първо трябва да защити пояса си срещу Поветкин на 5-ти октомври

Кобрата: Кличко сега не може да ми избяга - 1
Снимка: БГНЕС

Българският професионален боксьор Кубрат Пулев вече се готви за мач за пояса на Владимир Кличко. Според него, такъв ще има най-късно в средата на следващата година.

Всъщност украинецът може да не му е опонент, ако загуби от Александър Поветкин на 5 октомври. Такъв вариант обаче изглежда неособено вероятен.

"Лично ще гледам на живо Кличко - Поветкин, поканиха ме. Мисля, че на мен ще ми е по-удобен Поветкин. Не може да се предвид кой ще бие, но според мен това ще е Кличко.

Не могат да бягат вече, щом сме изиграли елиминационен мач. Могат да го отложат леко във времето, но най-късно май или юни ще се случи.

Кличко са изградили империята си. Познават се с всички, въртят се много пари. Тук обаче има и правила и отлагането може да става само до един момент", заяви Кобрата.

Боят с украинската звезда продължава да е основната цел на нашия боксьор. Затова и той се отказа от европейския си пояс.

"Ще ми е достатъчно, ако взема поясите на Кличко. Концентрирал съм се върху този мач и тази цел. Затова се отказах от европейската титла.

Предложиха ми на 5 октомври да играя за европейския пояс срещу Дерек Чисора на същата гала, но аз предпочетох да се съсредоточа към върха.

Така обаче съществуваше възможността Кличко да бяга още 3-4 години. На този етап не съм показал всичко, на което съм способен и това е най-голямото ми оръжие", сподели още Кубрат. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    0 1 Отговор
    Кобрата е велик! Искрено му желая да намери верния път като има впредвид силните и слабите страни на Кличко и дори да го нокаутира. Кобрата е много умен и интелигентен боксьор и много здрав, така, че има реалните шансове да победи.
  • 2 Plamena Aleksandrova

    2 0 Отговор
    Kobra tva ti beshe moeto momche prigotvi se doktor stomanen chuk.
    Klitschko sai nai-dobrite kobra na kade si tragnal be