Last news in Fakti

1 Септември, 2013 15:30 848 0

Неделев преминал в Майнц доста евтино

  • неделев-
  • майнц-
  • евтино
Неделев преминал в Майнц доста евтино - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Ботев (Пд) искаше поне 6 млн. евро за звездата си Тодор Неделев, но май ще го пусне за три пъти по-малко пари.

Договорът на Тодор Неделев с Майнц 05 е за 4,5 години, а Ботев (Пловдив) ще получи 2 млн. евро, съобщи германският “Билд”.

Договорени са и бонуси. “Канарчетата” засега не казват официално трансферна сума, но в петък всички около клуба говореха за 3 млн. евро. Плюс контракт за 3,5 години.

В. “Райн цайтунг” е отделил над 2 страници на трансфера и съобщава, че единственият мач на Неделев за България е бил срещу бъдещия му капитан в Майнц Николче Новески при 0:2 от Македония в Скопие на 14 август.

При всички положения е далеч от първоначално исканите 6 млн. евро.

Сделката обаче още не е подписана официално. А и двете страни няма за къде да бързат, щом така или иначе ще влезе в сила от началото на следващата година. 

Иначе наставникът Томас Тухел отдавна е следил родния национал и е изгледал множество дискове с негови мачове, а и лично го е наблюдавал с Щутгарт за Лига Европа. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА