Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 16:29 7 749 5

"Сините" със сензационно решение?

  • левски

Левски с "не" към клуб от Ла Лига

"Сините" със сензационно решение? - 1
Снимка: БГНЕС

Управата на ПФК Левски е отхвърлила оферта за централния защитник Хосе Кордоба на стойност около 1,5 милиона евро от испанския първодивизионен Жирона, съобщава "Естадио Депортиво", предаде БТА. Каталунският клуб е направил предложението чрез компанията "Сити Футбол Груп", чиято собственост е, гласи информацията.

Жирона продължава да следи панамския национал. Както е известно, "синият" клуб пък се намира в затруднено финансово положение. Любопитно е дали в офисите на тима е постъпила оферта за около 3 милиона лева за Кордоба и съответно е била отхвърлена?


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стан-боцмана

    26 3 Отговор
    Аман от глупости.... На финала да не си тръгне като свободен агент
  • 2 Батето

    22 7 Отговор
    Тоя куц отбор и гащи не може да продаде,каму ли некой салфеткаджия.
  • 3 ФеноменО

    15 1 Отговор
    Ако е истна- нямам думи. Левски е изтървал всички влакове в класирането. Сега е момента да продаде всичко скъпо, да поизчисти дълговете и за две, три години да изгради нов конкурентен отбор, борещ се за всичко в България и изяви на международна сцена.

    Коментиран от #4

  • 4 браво бе

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ФеноменО":

    Дългове трупани 10 години да се изплатят за година две.Илон Мъск или нещо което не знаем.Може би Сорос или в краен случай Путин.Знаем че не се свените от руски или еврейски пари.Важното е да ги има.
  • 5 Лафонтен

    4 3 Отговор
    Кордоба се продава само за 35 милиона.