4 Март, 2023 06:49 4 319 7

Драматична победа за Роналдо и Ал-Насър

  • кристиано роналдо-
  • ал-насър

Късен обрат и 3 точки за Ал-Насър

Драматична победа за Роналдо и Ал-Насър - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ал-Насър се добра до победа с 3:1 срещу последния в класирането на футболния шампионат на Саудитска Арабия Ал-Батин след три гола в добавеното време.

Гостите откриха резултата в 17-ата минута. Домакините осъществиха голям натиск, но нямаха късмет пред гола в редовните 90 минути.

Съдията даде голямо продължение, а попаденията за Ал-Насър заваляха. При първото от тях звездата Кристиано Роналдо имаше дейно участие, защото при центриране увлече двама бранители на гостите и съотборник на КР7 остана сам срещу вратаря. Роналдо и компания са лидери в класирането, с две точки преднина спрямо Ал Итихад. Впечатление направи, че нямаше нито едно свободно място на стадиона на Ал Насър за срещата, въпреки че двубоят бе срещу последния във временното класиране на шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото

    7 0 Отговор
    Във 90 мин коефициента беше 30 за победа на ал Насър
  • 2 тото познавач

    4 2 Отговор
    Абе не знам за Роналдо колко е драматична,но за арабите е бая драматична.Сложили са по някой чувал с пари на тази "драматична и неволна обръщалка"!Хахахах....
  • 3 Кой?

    7 4 Отговор
    Роналдо от Али Експрес още ли се прави че играе футбол? Аз мислех че се пенсионира и стои като скъп трофей в харема на Шейха.
  • 4 Троя

    3 4 Отговор
    И там същата история. Губи ли отбора на Роналдо се играе до гол. Не знам защо не започнат да играят 2 продължения по 15мин. при такива ситуации. А то, току-виж се прибере разплакано в съблекалнята момченцето!
  • 5 Меси

    2 1 Отговор
    Кристиано Роналдо е най-великия в историята на световния футбол.

    Коментиран от #6

  • 6 Кой?

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Меси":

    И по какво да разберем? Че стоя резерва на Световното с един гол от дузпа? Или че бе позорно уволнен от Юнайтед и пратен да пасе камилите? Най великия... егоист е, а не футболист.
  • 7 Кой?

    3 0 Отговор
    Признавам Кристиано Роналдо за най-великия в историята на световния футбол.