4 Март, 2023 17:03 4 600 12

Меси с "не" към поредна оферта на ПСЖ, друг тим го изкушава с 88 милиона евро

  • лионел меси-
  • псж-
  • ал итихад

Голямо наддаване за футболните права на Лионел

Меси с "не" към поредна оферта на ПСЖ, друг тим го изкушава с 88 милиона евро - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мега звездата на световния футбол Лионел Меси е отхвърлил предложение на ПСЖ за преподписване, сочи информация от Пиренеите.

Лионел има опция да смени клубната си принадлежност това лято. Твърди се, че редица клубове имат интерес към Лео, включително бившият му тим Барселона.

Желанието на "принцовете" е да преподпишат с Меси. Междувременно се появи любопитна информация, че клуб от Саудитска Арабия предлага най-високата към момента евентуална заплата на Лео - 88 милиона евро чисто годишно възнаграждение.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Саудитска Арабия ако заплатата му е

    12 2 Отговор
    100млн., то толкова ще влезнат в джоба му. А в Европа, ще са 40%. Роналдо затова изчезна.

    Коментиран от #2

  • 2 един

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "В Саудитска Арабия ако заплатата му е":

    Не мисля,че Меси ще отиде да играе в СА/поне не сега/.Меси най-вероятно изчаква да види как ще се развият нещата в ШЛ за ПСЖ,и дали Мбапе ще премине в друг отбор!Ако няма с кого да си партнира в атака,най-вероятно ще напусне ПСЖ!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Читател

    6 9 Отговор
    Голям футболист и нищо като човек,жалък и алчен.Фалира Барселона купиха му арабите световното и така е като загубиш реалност.

    Коментиран от #5

  • 5 Бачо Киро

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Читател":

    Абе иди до Камп Ноу да видиш колко го мразят... Човекът накрая е плащал от джоба си на колегите си. Как всеки твърди, че е голяма душа, само ти експертът твърдиш обратното... Като ги е фалирал защо го искат обратно? Реал Мадрид видя ли да иска обратно Роналдо? Пишеш колкото да ти минава времето..

    Коментиран от #8, #9

  • 6 един

    4 4 Отговор
    Алчния Меси предаде Барса.

    Коментиран от #7

  • 7 Кой?

    5 7 Отговор

    До коментар #6 от "един":

    Това не е Роналдо, който предаде всеки един отбор за който е играл. От Реал си тръна заради по висока заплата. От Юве си тръгна след обещание че ще остане, а ги заряза неочаквано в самия край на трансферния прозорец за да не могат да му намерят заместник. В Юнайтед видяхме какво стана, какви фасони им правеше накрая публично ги напсува и го уволниха. За това и никой отбор освен Арабите не го искаха. Сега взима много пари, но тъне в анонимност.
  • 8 Учуден

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    Как така според теб,, всеки,, твърди нещо си но човека когото коментираш явно мисли по по различен начин !?! Приятел я се изясни пред себе си . А за мен лично човек който смята противниците си за ,, глупак,, си е лош човек

    Коментиран от #10

  • 9 Читател

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    Бачо в грешка си приятел,запознай се колко пари е вземал и защо фалираха,бил съм на Кам Ноу да обичат го но на стари лаври,последните години се разхождаше като в парка а другите се трудеха за неговия комфорт.
  • 10 Читател

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Учуден":

    Учуден ти си прав а и точно в този мач в който нарече глупак този холандец, Холандия беше ощетена в полза на пешеходеца,алчен.
  • 11 Читател

    6 2 Отговор
    Аз съм фен на Барселона и се надявам повече този да не играе там,имат млади и много добри играчи сега просто им трябва още малко време след ерата на меси.
  • 12 Кой?

    6 1 Отговор
    Меси наистина предаде Барса. Срам!